Ansiktsbehandlingar

AHA-Peel behandling 40min 595:-

AHA-Peel exfolierar det yttersta hudlagret kommer åt olika hudproblem som acne,grov och grå hud, fina linjer för tidigt åldrad hud, hyperpigmentering! Även problemfri hud mår bra av en AHA-Peel då den har en uppfräschande effekt! Kur 3ggr 1395kr Kur 6ggr 2675kr


Djuprengörande ansiktsbehandling* 60min 895:-

En behandling som rengör huden på djupet och avlägsnar tilltäpptheter. I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling med ultraljudsexfoliering med Dermapeel, ånga, portioning, ansiktsmask och Jontophores för att öka absorptionen av hudvårdande produkter och serum! Du kan även välja till specialmask/peel för 100 kr.


Ansiktsbehandling för män* 60min 895:-

Dessa behandlingar är anpassade efter den manliga hudens behov i olika tillstånd.


Dermalogicas AGE Smart* 60 min 995 kr

Din hud får en kraftfull kick med Dermalogicas Age smart behandling som behandlar  motverkar och reducerar hyperpigmentering, uttorkning, brist på spänst och lyster! Innehåller AHA och BHA syra som optimerar cellförnyelsen och exfolieringen!


Klassisk ansiktsbehandling* 80min 1095:-

Behandlingen som alltid är rätt! I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling med ultraljudsexfoliering, Dermapen, ånga, portioning, plockning av bryn. Bioptron light therapy som stimulerar kollagenproduktionen ökar cellförnyelsen, ansikts- och decoltagemassage, ansiktsmask, hårbottenmassage och Jontophores som ökar absorptionen av hudvårdande produkter och serum.

 

 

'