Bioptron Light Therapy

Bioptrons ljusterapisystem är en godkänd medicinsk apparat som med hjälp av polariserat ljus föryngrar hyns läkning vid sår och stimulerar hudens egna reparationer och återhämtningsprocesser. Den hjälper därmed till att förstärka kroppens självläkningsförmåga.

 

Ljuset i Bioptrons ljusterapisystem träffar den yta på kroppen som ska behandlas med en jämn intensitet. På så sätt stimuleras flera olika processer i kroppen.

 

Genom att Bioptronljusterapi stimulerar kroppens självläkande mekanismer förbättras ärrvävnaden och ärrets synlighet minskar.  Hudstrukturen blir jämnare, acne läker och inflammerad hud förminskas. Hudens porer minskas och muskelvävnaden stimuleras för en fastare hud. Bioptronljusterapi är en tilläggsbehandling som fungerar som enkelt blir ett uppfräschande komplement.

 

Läggs till i behandling: 95 kr

 

“Face Lift” Ultraljudsvågor med Bioptron Light Therapy 75min

En skulpterande behandling på kinder och dubbelhaka med Ultraljudsvågor! Rengöring med peeling anpassade efter hudtyp med ultraljudsexfoliering med Dermapeel. Därefter Bioptron Light Therapy som stimulerar kollagenproduktionen, ökar cellförnyelsen, mask och Jontophores som ökar absorptionen av hudvårdande produkter och serum!

Kan göras enstaka 1495 kr eller som kur på 4-6ggr Kurpris 1245 kr

 

Läs mer om Bioptron Light Therapy här >

 

'