Infuzion Skinbooster

INFUZION SKINBOOSTER

 

Infuzion Skinbooster – 45 minuter

Infuzion är en revolutionerande behandling som slussar in skinboosters tre millimeter ner i huden! Man för ner hyaluronsyra med hjälp av galvaniserad ström med en patenteras roller som rullar över hudytan.

 

Fyra olika zoner går att behandla: ansikte, hals, deccoltage och händer. Det går även att fokusera på specifika problemområden som mörka ringar under ögonen, nasolabialveck, kråksparkar samt rynkor kring munnen. Fina linjer och mindre rynkor fylls ut och huden blir återfuktad på djupet!

 

För ultimat och hållbart resultat (6 månader) rekommenderas en kur på 3 ggr med en veckas mellanrum! Därefter behövs endast en underhållande behandling var sjätte månad.

 

Pris 1900 kr.   Kurpris 1750 kr.

 

Infuzion Skinbooster Dermafix – Microneedling – 75 minuter

Detta är en kombibehandling där man först utför en multineedling-behandling som ger flera tusen nålstick per minut. Efteråt utför Infuzion-behandlingen där man slussar in vitaminberikad hyaluronsyra i huden via ström. Fördelen här är att produkten som är steril placeras jämnt och fint i och runt alla hudceller i ansiktet. Behandlingen ger en ökad kollagenstimulering!

 

Pris 3400 kr.   Kurpris 2895 kr.

 

Infuzion Skinbooster med Avancerad Peel/Microdermabrasion – 60 min

Infuzion skinbooster med en kraftfull peeling/microdermabrasion  som är anpassad efter hudtyp därefter slussas hyaluronsyra ner i huden med hjälp av galvaniserad ström

 

Pris 2395 kr.   Kurpris 2045 kr.

'