IonActive System

IonActive System

IonActive System – Expertbehandling för synliga resultat

 

IonActive System är professionella produkter och behandlingar som påskyndar och förbättrar hudens naturliga funktioner. Du får djupverkande resultat på hudtillstånd som kraftig uttorkning, känslighet, ojämn pigmentering, fet problemhud samt förtida åldrande.

 

IonActive System

 

Vad innebär behandling med IonActive System?
IonActive Power Treatment är en mer avancerad och djupgående specialbehandling med syfte att intensivbehandla specifika hudproblem. Perfekt för dig som är van vid att sköta din hud och går regelbundet på hudvårdsbehandlingar.

 

Vad kan jag förvänta mig?
Efter bara en behandling kommer du att märka att huden känns märkbart mjukare, slätare och väl genomfuktad. En enstaka behandling med IonActive kan utföras för att just få den boosten av lyster och fukt. Vill du däremot ha mer hållbara resultat med långsiktiga effekter på exempelvis pigmentering, så rekommenderas en behandlingskur på 4-6 gånger.

 

Vad är det för specifika produkter i IonActive System?
Hudterapeuten väljer mellan fyra olika koncentrat – IonActive – med aktiva ingredienser som behandlar specifika hudtillstånd. Över dess koncentrat läggs antingen en värmande eller svalkande gel – Gelloid. Den förstärker och förseglar effekten av de högaktiva koncentraten.

 

IonActive Power Treatment
60 minuter
Stimulerar med hjälp av positivt jonladdade ingredienser för att påskynda och förbättra hudens naturliga funktioner. Behandlingen skräddarsys efter hudens behov. Behandlar synliga ålderstecken, pigmentförändringar, torrhet och fet problemhud.
Pris: 1145 kr, kurpris 920 kr

 

'