Microdermabrasion

Microdermabrasion behandlar en lång rad hudproblem så som linjer, rynkor, glåmig, uttorkad, solskadad, och oelastisk hud som har tilltäppta porer, acne och acneärr. Även förbättring av olika bristningar.

 

Behandlingen är en säker och kontrollerad metod som tar fram ny underliggande hudvävnad genom att försiktigt exfoliera hudens yttre lager. Blodflödet stimuleras vilket i sin tur underbygger, reparerar och ger elasticitet i huden. Resultatet blir en tydlig föryngrad och förstärkt hud på ansikte, hals och kropp.
Microdermabrasion använder ett milt vakuumsug och har därmed även en omedelbart lyftande verkan på trötta muskler. Det är som en “workout” för ansiktet. Behandlingen kan användas över hela kroppen, i synnerhet på knottriga armar, inåtväxta hår i exempelvis bikiniområdet, orenheter och ärrbildningar på kroppen. Microdermabrasion ger ett direkt synbart resultat men för att uppnå maximal effekt är flera behandlingar att rekommendera.

 

Tillsammans hittar vi den behandlingsform och de hudvårdsprodukter för hemanvändning som passar dig bäst. Allt för att hjälpa din hud att uppnå maximalt resultat av behandlingen.

 

 

Pro-active acnebehandling inkl porrengöring* 60min 950:-

Perfekt till kunder med acnehud, hud med tilltäppta porer och acneärr. Man ser genast tydligt synliga resultat.

 

Crystal Clear back shine fr. 45min 795:-

För små pormaskar och torr hud på rygg och armar. Huden blir på en gång lenare och klarare.

 


'